MAGIC TIC-TAC

DATE GENERALE

  • Denumirea agentului economic: MAGIC TIC-TAC
  • Forma juridică: societate cu răspundere limitată
  • Adresa sediu social: str. Parc Industrial 3, Râmnicu Vâlcea
  • Număr înregistrare la O.R.C. de pe lăngă Tribunalul Vâlcea: J38/1326/1992
  • Certicat inregistrare scală: RO 2617780
  • Capital social: 500.400 lei

Activităţi desfășurate

  • procesare, prelucrare, ambalare pește
  • comercializare (în magazine specializate) pește și produse din pește
  • distribuţie (produse alimentare si băuturi alcoolice)

SCURT ISTORIC

Anul îninţării: 1992 – activități de comerţ en gros (static) și en detail.

Începând cu anul 1997, dezvoltă activitatea de distribuţie în municipiul Râmnicu Vâlcea și în judeţul Vâlcea, având un portofoliu actual de peste 1.500 produse. În anul 2001 se inințează secția de procesare, prelucrare și ambalare pește, urmând ca în 2002 să se deschidă primul magazin specializat în comercializarea peștelui proaspăt (în piața centrală a municipiului).

În anul 2009 se nalizează lucrările la noul Depozit din Parcul Industrial, iar la nalul anului 2015 unitatea de procesare pește, cu o capacitate de procesare de 1.200 tone pește/an.

PRODUCȚIE

Unitatea de procesare pește are o capacitate de aproximativ 1.200 tone/an. Ea poate oferi o varietate bogată de produse și de preparate din pește: pește refrigerat, pește congelat, pește marinat, pește afumat, pește sărat, precum și icre, salată de icre și alte preparate din carne de pește. Unitatea de procesare pește a fost nalizată recent, pe o suprafață de 3.693 mp (1.586 mp, suprafață construită). Aici se desfășoară activități de recepție, de depozitare, de prelucrare, de procesare, de ambalare si de livrare a produselor nite. Unitatea de procesare pește a rmei Magic Tic Tac Râmnicu Vâlcea folosește tehnologii de ultimă oră în această industrie, ind un proiect recent nalizat, conanțat prin Programul Operational pentru Pescuit 2007–2013 (valoare totală: 15.601.264 lei). Aici se întâlnesc, așadar, cele mai noi tehnologii de fabricație cu experiența de 15 ani (2001-2016) a personalului propriu, în prepararea și comercializarea produselor din pește.

VÂNZĂRI

În cei 24 de ani de activitate, Magic Tic-Tac a dezvoltat o importantă capacitate de depozitare mărfuri și rețea de distribuție. Personalul ocupat în această activitate este format din agenţi de livrare, gestionari, manipulanţi, coordonator parc auto, compartiment facturare, compartiment nanciar. Spaţiile de depozitare însumează o suprafaţă de aproximativ 2.500 m2 . În cca. 500 m2 sunt amenajate spații de depozitare frigorice avizate pentru schimburi intracomunitare. Parcul auto propriu însumează 27 unități. Produsele distribuite: bere, vinuri, băuturi alcoolice import, băuturi alcoolice spumante, lactate, sucuri naturale, pește proaspăt și congelat, carne pasăre refrigerată și congelată, mezeluri, conserve pește, carne, legume.

MANAGEMENT ŞI ADMINISTRARE

Colectivul de coordonare a acestor activități este unul experimentat, de-a lungul celor 15 ani de producție pește și a celor 24 de ani de distribuție mărfuri alimentare. Magic Tic-Tac este un partener respectat în aria sa de acțiune, atât de partenerii de afaceri, cât de autoritățile publice și de clienții direcți ai acestor produse. O implicare ritmică în acțiuni organizate în beneciul oamenilor aați în nevoie sporește imaginea publică a acestei companii.

SUS